Veelgestelde vragen


Kan ik onaangekondigd bij jullie binnen lopen?

Nee. Wij werken alleen op afspraak.


Ik wil graag een afspraak maken, hoe doe ik dat?

Voor een tattoo afspraak gebruik het contact formulier met een zo duidelijk mogelijke beschrijving van wat je wil.

Contact Auke (Tattoo)

E-mail:
theinkpaler@gmail.com

Telefoon nummer:
06 533 011 47

Contact Mariska (Permanente Make-up)

E-mail:
mariskalucia@gmail.com

Telefoon nummer:
06 27 65 67 60

Contact Arie (Laser)

E-mail:

info@laserarie.nl

Telefoon nummer:
0616038796


Wat zijn jullie prijzen?

Ga naar Tarieven voor meer informatie over onze prijzen.


Waar bestaat de prijs uit?

Omdat wij bij Walking Art werken met eigen gemaakte ontwerpen, gaat er voordat jouw tattoo wordt gezet, eerst tijd zitten in het maken van jouw unieke design.

Daarnaast wordt er voor iedere tattoo een nieuwe opzet gemaakt (inkt, nieuwe naalden, nieuwe desinfecterende zeep etc.). Om deze reden werken wij met een start tarief, ook als je bijv. alleen een klein hartje wilt.


Moet ik een aanbetaling doen?

Ja, voor elke afspraak dient een aanbetaling te worden voldaan om de exclusieve tijd en aandacht te reserveren. De hoeveelheid van de aanbetaling ligt aan de grootte van de tattoo en zal tussen de €50 en €100 zijn.

Dit bedrag wordt verrekend met de totaalprijs. Als de aanbetaling is ontvangen (binnen 3 werkdagen na het inplannen van de afspraak) staat de afspraak definitief vast.

Het resterende bedrag moet contant worden voldaan op de dag van de afspraak.


Heb je mijn design al gemaakt?

Het design krijg je te zien op de dag van de afspraak. Het heeft dus geen zin om eerder te mailen of appen om te vragen naar het design.

Er is altijd tijd voor eventuele aanpassingen aan het design op de dag van de afspraak, hier gaat echter wel extra tijd in zitten en hier kunnen kosten aan verbonden worden. Neem daarom altijd genoeg tijd om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat jij graag wil in je design.


Afspraak afzeggen

Wil je je afspraak verzetten of annuleren dan moet dit minimaal 48 uur van tevoren.

Indien je te laat je afspraak verzet, annuleert of niet op komt dagen is het niet mogelijk je aanbetaling terug te krijgen omdat wij al tijd hebben geïnvesteerd in het maken van jouw ontwerp en het vrijhouden van onze agenda.

  • Als je afspraak i.v.m. de corona maatregelen verzet moet worden geldt dat je je aanbetaling terug krijgt in de vorm van een cadeaubon.


Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Wij verkopen cadeaubonnen vanaf €25,-