Het Team


Auke - Eigenaar en tattoo artiest

Auke - Eigenaar en tattoo artiest

"Mijn hele leven ben ik al bezig met kunst in al zijn vormen en het streven naar perfectie daarin. Ik teken al vanaf jongs af aan en de stap om te gaan tatoeëren was voor mij dan ook een logische.

Niets geeft mij meer voldoening dan het vertalen van jouw ideeën naar blijvende kunst.

Na 8 jaar voor Defensie te hebben gewerkt, heb ik er dan ook voor gekozen om me volledig aan mijn passie te wijden.
 
Ik ben er trots op dat ik, na in verschillende tattoo shops ervaring op te hebben gebouwd, nu mijn eigen, GGD-gekeurde tattoo studio heb, wat tevens de eerste tattoo studio van Huizen is!"


Mariska Lucia - Permanente Make-up artiest en tattoo leerling

"Ik heb een creatieve achtergrond, ik heb de fotovakschool gedaan en ben portrettekenaar.

Ook heb ik verschillende opleidingen voor permanente make-up succesvol afgerond, daar ben ik mee begonnen in 2018 en dit doe ik nog steeds met liefde!

Vaak heb ik gedacht om te beginnen met tatoeëren maar vond dat een enorme stap, in 2022 toch besloten deze stap te nemen nu ik het kan leren van Auke, en ik heb mijn passie gevonden!

Je kan bij mij terecht voor ornamental, dotwork en mandala's.

 


Nynke - Junior tattoo artiest

"Mijn naam is Nynke. Ik ben 21 jaar jong en vanaf kinds af aan houd ik van alles wat creatief is. Na mijn studie kwam ik in aanraking met de tattoowereld en sinds dien ben ik er niet meer weg te slaan. Met het ontwerpen en zetten van tattoo's heb ik mijn échte passie gevonden. De klanten en gezelligheid zorgen ervoor dat ik gemotiveerd blijf om elke dag weer verder te leren. Zo kan je bij mij terecht voor fineline, maar ook black and grey en custom designs.

 

Bij mij kan je over alles praten. Ik ben gek op nieuwe mensen leren kennen en ben daarom ook benieuwd naar jouw verhaal. Tatoeeren kan best intiem zijn dus zal ik altijd mijn best doen om je op je gemak te laten voelen bij mij in de stoel. Tot snel!"

 


Steven - Tattoo leerling

"Als kind was ik altijd al gefascineerd door het vastleggen van beelden, dit uiten zich in fotografie en video. Een logische keuze was voor mij dan ook een grafische opleiding (Grafisch Lyceum en de fotovakschool).

 

Toen ik bij Auke als klant kwam is er een bijzondere band ontstaan en heeft hij mijn interesse in het tatoeëren aangewakkerd.

 

Nu mag ik dan ook met trots zeggen dat ik bij Auke in de leer ben en mijn grafische kennis mag toepassen in een bijzonder en zeer leuk vak."


Arie - Laser Specialist

"Ik kreeg spijt van mijn tattoo, hij was slecht gezet, het was een soort vlek geworden"

Daar is mijn interesse ontstaan voor het verwijderen van  tatoeages.

Veel vrienden en bekenden hadden ook spijt van hun tattoo, sommigen waren te jong toen zij hun tattoo lieten zetten, anderen hadden een slecht gezette tattoo en weer anderen hadden gewoon spijt van bijvoorbeeld een naam die zij hadden laten tatoeëren.

Inmiddels heb ik ze allemaal kunnen helpen met het verwijderen van deze tatoeages.

 

Ook spijt gekregen van uw tatoeage? Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik ben nu aangesloten bij Walking Art Tattoo Studio zodat wij als team alle disciplines onder één dak hebben."

 

Mailadres: info@laserarie.nl

Telefoonnummer: 0616038796

Website: https://www.laserarie.nl/